MAME Förmedlar Sveriges mest älskade liveartister, trubadurer och DJs
till förstaklassiga hotell, företagsevenemang, bröllop och fester.
Michael Abrahamsson

...är nu mera en av Sverige och Nordens mest omtyckta och älskade liveartist. Med över 3000 spelningar i bagaget i Sverige och utomlands är hans liveframträdanden bla känt för sin totala inlevelse och mycket goda och breda repertoar samt älskade röst såväl på de absolut förstklassiga Hotellen i Sverige så som Copperhill Mountain Lodge i Åre till Falkenbergs Strandbad, Hotell Tylösand Halmstad, Hotel Skansen Båstad, Nattklubbar, Företagsevenemang och Bröllop. MA började sin proffesionella karriär vid 18 års ålder (2001) och gjorde sig snart känd, inte bara för sin röst utan även för sin förmåga att skapa den där magiska känslan och stämningen som gör att man aldrig vill att eventet, kvällen eller festen ska ta slut.

"Gör det med passion & kännsla eller inte alls"

Michael är också känd för sina helt Unika underhållningskoncept och helhetslösningar med bla livemusik, livequizer och DJ i Halland, Varberg, Göteborg, Stockholm, Sälen, Åre mfl & i hela Sverige för Företagsevenemang och Bröllop och där han inte bara är en duktig liveartist, livequizunderhållare utan även idag är en väldigt duktig och erkänd DJ. Michael anlitas och uppträder som ensam, i duo (två pers) eller med band (3-4 pers) Michael utgår från Falkenberg/Halland men uppträder över hela Sverige och Norden. Michael bokas genom MAME AB, för bokning gå till MENY och Kontakt eller BOKA knappen.

Triangel
Michael Abrahamsson
Koncept för Företag & Fester

LiveQuiz
10 låtar/20 frågor (två frågor till varje låt) ibland kan det förekomma flera låtar/medleyn som en låt. (tid ca 60-90 min)
priser, pennor, aktuella/nyskriven LiveQuiz, samt allt material ingår.
Livequizen går att få med 1 eller 2 Entertainers/Trubadurer samt med band (Galaquiz, se nedan.

Galaquiz
Livequiz med storbilds tv samt med band 3-4 personer.

Livemusik/Trubadur - Blandad repertoar (Juletid kan även jullåtar spelas vid önskemål)
1 Entertainer/Trubadur 2 x 45 min, effektiv speltid.
2 Entertainers/Trubadurer 2 x 45 min, effektiv speltid.

DJ/Dans – Musiken anpassas efter publik.

 

Paket 1:
Livemusik & DJ/Dans.

Paket 2:
LiveQuiz & Livemusik.

Paket 3:
LiveQuiz & DJ/Dans.

Paket 4:
 Boka det unika & omtalade Företagspaketet/Helkvällspaketet - MAME HELKVÄLLSKONCEPTET med Mingelmusik till fördrinken, MAME-Livequiz till eller efter kaffet, Livemusik efter Livequizen och till sist DJ/Dans med klackarna i taket.

Livemusik - Helband, 4 personer. Hyra för ljud och ljus tillkommer om det inte finns på plats.

Liten ljud & ljusanläggning 0-50 personer.
Mellan ljud & ljusanläggning 50-100 personer.
Stor ljud & ljusanläggning 100-1000 Personer.

 

Kreera web&design