om oss på mame

MAME grundades av Michael Abrahamsson i början av 2000-talet där vi idag samarbetar med ca 50 hotellkedjor i Norden. 

Vi har också ett 100 tal återkommande företag & kunder varje år i Sverige och utomlands där vi gör deras events med en så kallas MAME helhetslösning, allt från Artister, DJs till Ljud/Ljus och Teknik. 

Om
VD & Bokningsansvarig

Michael Abrahamsson

Ring. 070 - 30 11 117

Maila oss. info@mame.nu

 

Ljud & ljus tekniker/Roddare 

Ken Sandersson

Ring. 073 - 50 79 321

Maila Ken. ken@mame.nu

 

Pianobarsansvarig & tekniker

Karl Lönn 

Ring. 070 - 364 64 32

Maila Karl. karl@mame.nu

Vår grundtanke är att man bara ska behöva kontakta ett företag vilken musik man än söker till sitt evenenemang, bröllop eller fest där vi har allt under ett och samma tak. Med fingertoppkänlsa sätter vi rätt underhållning på rätt plats. Vi skräddarsyr lösningar med de mest populära trubadurerna, pianobarsartisterna, bröllopsmusikerna och liveartisterna samt band,  DJs, saxofonister, violinister eller konferencier tillsammans med senaste teknik inom ljud och ljus.

MAME har också förtroendet att jobba med flera större företag, hotell och konferensanläggningar i Sverige. MAME ger inte bara kunden det den vill ha utan även de oförväntade.

 

vår historia

MAME, Helkvällspaketet eller Heldagskonceptet har egentligen funnits länge men blev ett begrepp först 2012. Vi har alltid använt oss av helhetslösningar eller heldagsupplägg och kände av den positiva responsen från kunderna ganska tidigt. Ryktet spreds och kunder hörde av sig och ville boka en helkväll eller en heldag. Kunderna uppskattar det smidiga i att ett och samma företag sköter allting. Det blir en enkel övergång från livemusiken till DJ om man vill växla under kvällens gång. Upplägget spred sig till företag, hotell & bröllopsfolk emellan och till slut valde vi att sälja in underhållning till eventen eller bröllopsfesten som heldagskonceptet eller helkvällspaketet. 

Heldagskonceptet och Helkvällspaketet tar sin början i att Michael Abrahamsson, grundare till heldagskonceptet, spelade för ett par olika bokningsbolag i underhållningsbranschen i många år. Han anlitades för att spela kanske två låtar i kyrkan eller en timma under minglet. I dörren kunde han mötas av nästa musiker som skulle komma och spela DJ eller som skulle spela musiken till valsen. Det var så idén föddes. Varför hålla reda på och boka flera olika musiker för en enda fest? Kan inte en person göra allt? Hade inte bröllopsparen eller företaget eller hotellen tjänat både tid och pengar på att ha kontakt med ett företag som sköter hela underhållningen? Det är bl.a. det som gör MAME tidigare Michael Abrahamsson Music Entertainment unik och till en av Sveriges populäraste bröllopsmusiker, eventbokare och artistförmedlare. Idag heter vi MAME.

Av denna erfarenhet och flera 1000 events i bagaget vågar vi säga att Vi är BÄST på musik till Konferenser, Events & Bröllop!

Om
Om
Kreera web&design Logo