Start / Vi erbjuder / Företagsevent - Diamantpaket
Företagsevent - Diamantpaket

Michael Abrahamsson och Stefan Odelberg 


Nyhet inför höstens konferenser!

Efter många lyckade evenemang med Stefan Odelberg och Michael Abrahamsson har vi nu satt ihop ett paket som är det ultimata paketet för en MAGISK lyckad helkväll.


Kvällen startar med Mingelmusik med Michael Abrahamsson Duo som övergår i Middagsunderhållning med Stefan Odelberg som Konferencier - Moderator och Magiker, som sedan avslutas med Livemusik eller Livequiz samt DJ och ibland + saxofonist. 


Vi är stolta att presentera vårt MAME Diamantpaket. 

 

Michael Abrahamsson

Michael Abrahamsson är numera en av Sverige och Nordens mest omtyckta och älskade Liveartist, Party-DJ & Bröllopsmusiker.

Michael utgår från Falkenberg och är VD & Ägare på MAME AB, Michael beskrivs ofta som en person som får saker att hända - med mycket vilja - en gnutta pondus och kaxighet - men med ett stort hjärta och ödmjukhet.

Med över 3000 spelningar i bagaget i Sverige och utomlands är hans liveframträdanden bl.a kända för hans inlevelse, älskade röst och bredd.

 

Stefan Odelberg

“Det är inte själva magin som ligger i främsta rummet, utan snarare de dråpligheter och den spontantet som uppkommer under själva resan dit som är det intressanta och underhållande. Stefan är fantastisk på att bygga upp en stämning och skapa en känsla av gemenskap”

- Programledare & Konferencier
- Magiker och Komiker
- Producent & Arrangör

Företagsevent - Diamantpaket

Vi erbjuder en unik upplevelse