Start / Vi erbjuder / Konferens & kickoff- Heldagskoncept
Konferens & kickoff- Heldagskoncept

MAME skapar en hel dag och skräddarsyr den efter kundens unika behov.

Välkomstmingel: Live DJ eller saxofon - En glittrande inledning med sprakande energi där gästerna möts och bryter isen. En live DJ eller en passionerad saxofonist sätter tonen för en minnesvärd upplevelse.

Förmiddagsmingel: DJ och saxofon - Energifyllda rytmiska beats fyller luften när DJ:n fortsätter att hålla stämningen på topp. Samtidigt fyller saxofonen rummet med sin melodiösa charm, perfekt för att skapa en positiv atmosfär och inspirerande samtal.

Kvällsmingel: Fördrink - live, gitarr sång - Gästerna samlas för att lyfta glasen i en fördrink. Live gitarr och sång adderar en touch av intimitet och värme till kvällen, medan DJ:n senare tar över och håller igång festen med en pulserande mix av musik.

Award Ceremony: Med DJ - Höjdpunkten på dagen när utmärkelser och erkännanden delas ut. En DJ väver in passande beats för att ackompanjera stämningen och höja energinivån ytterligare.

Liveband Party: Band 1 timma party - Ett timmes långt liveframträdande av ett fantastiskt band ger en otrolig upplevelse för alla sinnen. Publiken dras in i musikens magi och dansar natten lång.

Partyfest till de små timmarna: Party fest 23-02/03 - DJ + saxofon - DJ:n fortsätter att spinna skivor medan saxofonisten lägger till en extra dimension av liv och energi.

Ljud, ljus och tekniker: Ljud, ljus och teknik samverkar perfekt för att skapa en minnesvärd fest som sträcker sig in i de tidiga morgontimmarna.

Konferens & kickoff- Heldagskoncept

Vi erbjuder en unik upplevelse